F-serie -järjestelmä

F-Serie
Kosketussuojaiset keskukset IP20, IP30

Kosketussuojaisista keskuksista löytyy neljä eri syvyyttä, neljä kenttäleveyttä ja yksitoista korkeusvaihtoehtoa. Kosketussuojatut keskukset on myös mahdollista varustaa peiteovijärjestelmällä.

Kennokeskukset IP20-IP55 3200A

Mecha-Flex kennokeskuksen jalustana käytetään 40 tai 140 mm:n korkuista sokkelia. Järjestelmästä löytyy viisi eri kenttäleveysvaihtoehtoa, sekä kaksi runkokorkeutta. Rakenteen kokoomakiskostot voidaan asentaa korkeussuunnassa mihin keskuksen kohtaan hyvänsä ja rakentaa kulloisenkin virrankestoisuustarpeen mukaan. Kiskostot kiinnitetään runkoon tukieristimillä. Asennuslevyt asennetaan suoraan runkolevyihin.

Koteloidut keskukset IP20-55 800A

Kotelorakenne voidaan koota yksi- tai useampikenttäiseksi kokonaisuudeksi. Rakenneosissa on valittavana neljä syvyyttä, viisi kenttäleveyttä ja yksitoista korkeusvaihtoehtoa. Kotelokeskukset on myös mahdollista varustaa sadelipalla.

D-serie -järjestelmä

D-Serie
UPI-keskukset IP20-30

Keskustyyppi huoneistojen johdotuksille, suojaussulakkeille ja niiden liittimille kehitetty ohutteräksinen kotelointijärjestelmä. Rakenne on mahdollista upottaa seinäelementtiin tai asentaa pintaan.

Muut kaappijärjestelmät

Kaappikeskukset IP34-65
Ohjauspulpetit
Muovikoteloidut keskukset IP34-65
Alumiinikoteloidut keskukset IP34-65
Riviliitinkotelot
Alumiiniset katujakokeskukset

Lähetä tarjouspyyntö

Voit lähettää tarjouspyynnön tästä linkistä.