Ura OUTEKOLLA?

Olemme aina kiinnostuneita osaavista ja motivoituneista tekijöistä.

Arvostamme sähköalan kokemusta varsinkin infran, teollisuuden ja rakentamisen parista. Aiempi sähköalan työkokemus katsotaan siis eduksi, mutta tärkeintä on aito halu kehittyä sähköalan ammattilaiseksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yrityksessä.

Jätä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)outeko.fi ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli meiltä löytyy tarjota sinulle osaamistasi ja kokemustasi vastaava rooli.

AVOIMET TYÖPAIKAT

SÄHKÖKESKUSASENTAJA

OUTEKO etsii reippaita ja motivoituneita jakokeskusasentajia työskentelemään sähkökeskusten valmistuksessa. Työtehtäviin kuuluvat erilaisten ja monipuolisten keskuskokonaisuuksien kokoonpano- ja kytkentätehtävät alusta loppuun saakka. Hoidat keskusten valmistusprosessin itsenäisesti tai osana tiimiä työohjeiden mukaisesti.

Työskentelet osana ammattitaitoista ja aikaansaavaa työporukkaa, nykyaikaisissa työtiloissa, modernein työvälinein. Työpiste sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Oulussa.

Toivomme sinulta:

– Automaatio- tai/ja sähköalan koulutusta
– Erinomaista ja oma-alotteista asennetta työntekoon
– Kokemusta sähkökeskusten kokoonpanotehtävistä

Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä ja arvostamme voimassaolevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja.

Osaat lukea kytkentäkaavioita ja työpiirustuksia sekä työskentelet tarkkaavaisesti ja huolellisesti. Oikea työmoraali ja positiivinen asenne työtä kohtaan ovat tärkeimpiä ominaisuuksia.

Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan. Työ on vakituinen. Työtä tehdään päivävuorossa.

Tehtävässä sovelletaan teknologiateollisuuden  työehtosopimusta.

Hae paikkaa viimeistään 28.01.2022 mennessä ja liitä hakemukseesi CV. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden sähköalan TES:in mukaan, hakija voi esittää palkkatoiveen.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää.

 

Puh: (08) 530 8910
Email: info (a) outeko .fi