Ura OUTEKOLLA?

Olemme aina kiinnostuneita osaavista ja motivoituneista tekijöistä.

Arvostamme sähköalan kokemusta varsinkin infran, teollisuuden ja rakentamisen parista. Aiempi sähköalan työkokemus katsotaan siis eduksi, mutta tärkeintä on aito halu kehittyä sähköalan ammattilaiseksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yrityksessä.

Jätä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)outeko.fi ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli meiltä löytyy tarjota sinulle osaamistasi ja kokemustasi vastaava rooli.

AVOIMET TYÖPAIKAT

SÄHKÖKESKUSSUUNNITTELIJA (Kempele)

Etsimme Kempeleeseen SÄHKÖKESKUSSUUNNITTELIJAA työskentelemään sähkökeskusten mekaanisen ja sähköisen suunnittelun tehtävissä. Työtehtäviin kuuluvat erilaisten ja monipuolisten keskuskokonaisuuksien suunnittelutyöt. Pääasiassa suunnittelumme hoitaa sähkökeskusten kokoonpanokuvien suunnittelua.

Työskentelet osana ammattitaitoista ja aikaansaavaa työporukkaa, nykyaikaisissa työtiloissa, modernein työvälinein. Työpiste sijaitsee loistavien yhteyksien päässä Oulun lentokentän läheisyydessä.

Toivomme sinulta:
– Automaatio- tai/ja sähköalan koulutusta (teknikko/insinööri)
– Huolellisuutta sekä erinomaista ja oma-aloitteista asennetta työntekoon
– Kokemusta sähkökeskusten suunnittelutehtävistä
– CAD –ohjelmien hallintaa (AutoCAD tai CADS)
– Sähköpätevyyttä

Osaat suunnitella sähkökeskuksia sekä tarvittaessa kytkentäkaavioita ja muita työpiirustuksia sekä työskentelet tarkkaavaisesti ja huolellisesti.

Työt alkavat valitulla henkilöillä sopimuksen mukaan välittömästi.

Hae paikkaa viimeistään 30.06.2020 mennessä ja liitä hakemukseesi CV. Hakija esittää palkkatoiveen. Jätä hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)outeko.fi

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää.

 

Puh: (08) 530 8910
Email: info (a) outeko .fi